Kapu automatizálás - távnyítása

Elektromos kapuk online távirányítása avagy távnyítása

Saját meglévő (vagy akár új kiépített) elektromos kapuk akár utólagosan, márkától függetlenül távnyítási funkcióval elláthatók az általam készült egyedi speciális készülékkel és programmal. Ezáltal akár búcsút is lehet mondani a hagyományos távirányítónak, ugyanis manapság az okos-telefonok korában ez már kiváltható (az okos telefonnak rendelkeznie kell mobil internettel, de természetesen számítógépről vagy más egyéb internet képes eszköztől is működésbe hozható).

A kapumotor az internetről is távvezérelhetővé tudom tenni, nyitási és zárás funkciók szinte a világ bármely pontjáról elérhető lesz az Ön (vagy célközönsége) számára. Nem kell plussz automatika, nem nyúlok bele a gépházba (így ha garancia sem vész el ha új készülékről lenne szó) így Ön bármikor bárhonnan kényelmesen ki tudja nyitni a kapuját, illetve vissza tudja azt zárni. Természetesen a meglévő távirányítókat nem befolyásolja, azok továbbra is rendeltetésszerűen használhatóak mellette.

Hogyan működik?

Mi szükséges hozzá?

Kinek ajánlott?

Milyen korlátai vannak?

Mit tud az online felület?

Mennyibe kerül? (magánszemélyeknek, nem céges vásárlóknak)

Egyéni elképzelések?

Híreink

Vállalkozásunk továbbra is rendelkezésre áll az 50%-os állami támogatású pályázatokhoz, mint kivitelező partner, de sajnos a 100%-os finanszírozású pályázatokban mint regisztrált kivitelező segíteni nem tudunk.
2022 január 4.
Kínálatunkat az új jogszabályoknak megfelelően módosítottuk, így 2,5 kW inverter teljesítmény felett csak háromfázisú rendszereket tudunk engedélyeztetni illetve kivitelzni. 2,5 kW AC teljesítményig természetesen 1 fázison is gond nélkül szaldó elszámolással nálunk tud élni.
2021 március 10.
Figyelem! 2021 április 30. után valamennyi új rendszer esetében, amennyiben az inverter teljesítménye meghaladja a 2,5kW-ot (2500W AC) teljesítményt, úgy az új jogszabály alapján már csak 3 fázisú betáplálás lehetséges! Amennyiben Önnek csak 1 fázisú csatlakozása van, úgy ez esetben sajnos csak 2,5kW-ig engedélyeztethet rendszert. Ez minden áramszolgáltatónál érvényes. Rendszerkalkulátorunkat is ennek megfeslően állítottuk be.
2021 február 14.

Jelenleg 3 aktiv látógatónk van.