Napelemes rendszerkalkuláció

Kérjük adja meg a számításhoz a felület és tető paramétereit!

Felület hasznos hosszúsága:
 cm
Felület hasznos szélessége:
 cm
Lapostető:
Felület dőlésszöge:
 °
Tető égtáj szerinti iránya:
 °
Kiválasztott napelem:
Inverter márkája:
Várt termelés:
 kWh/kWp

Híreink

Kínálatunkat az új jogszabályoknak megfelelően módosítottuk, így 2,5 kW inverter teljesítmény felett csak háromfázisú rendszereket tudunk engedélyeztetni illetve kivitelzni. 2,5 kW AC teljesítményig természetesen 1 fázison is gond nélkül szaldó elszámolással nálunk tud élni.
2021 március 10.
Figyelem! 2021 április 30. után valamennyi új rendszer esetében, amennyiben az inverter teljesítménye meghaladja a 2,5kW-ot (2500W AC) teljesítményt, úgy az új jogszabály alapján már csak 3 fázisú betáplálás lehetséges! Amennyiben Önnek csak 1 fázisú csatlakozása van, úgy ez esetben sajnos csak 2,5kW-ig engedélyeztethet rendszert. Ez minden áramszolgáltatónál érvényes. Rendszerkalkulátorunkat is ennek megfeslően állítottuk be.
2021 február 14.
INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS! 2021 február 1 és május 31 között. Feltétele a kitöltött kapcsolatfevételi adatlap, a megjegyzés rovatba szíveskedjen megadni az elérhetőségeket, az elképzelését és visszahívjuk, illetve egyeztetünk a felmérés kapcsán. At ingyenes helyszíni felmérés Budapesttől számított 50 km-en belül érvényesíthető. Felette 5000 Ft. A járványra való tekintettel csak kívülről tekintjük meg az épületet, illetve szabad ég alatt beszéljük át a helyszínen a látottakat, továbbá biztonságos távolságból és maszk viselése mellett folyik a felmérés.
2021 január 27.

Jelenleg 3 aktiv látógatónk van.