Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvételi lehetőségek

Az alábbi elérhetőségek egyikén veheti fel velem a kapcsolatot (a telefonszám és email cím a SPAM robotok elleni ellenőrző kérdés után válik láthatóvá):
Hétfőn mennyi a hét meg hét?

Hagyjon üzenetet nekem:


A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
*Az Ön teljes neve:
*E-mail címe:
*Telefonszáma:
+36 
Megjegyzés:
*Magyarország fővárosa:
 (SPAM robotok elleni ellenőrző kérdés)

Híreink

Vállalkozásunk továbbra is rendelkezésre áll az 50%-os állami támogatású pályázatokhoz, mint kivitelező partner, de sajnos a 100%-os finanszírozású pályázatokban mint regisztrált kivitelező segíteni nem tudunk.
2022 január 4.
Kínálatunkat az új jogszabályoknak megfelelően módosítottuk, így 2,5 kW inverter teljesítmény felett csak háromfázisú rendszereket tudunk engedélyeztetni illetve kivitelzni. 2,5 kW AC teljesítményig természetesen 1 fázison is gond nélkül szaldó elszámolással nálunk tud élni.
2021 március 10.
Figyelem! 2021 április 30. után valamennyi új rendszer esetében, amennyiben az inverter teljesítménye meghaladja a 2,5kW-ot (2500W AC) teljesítményt, úgy az új jogszabály alapján már csak 3 fázisú betáplálás lehetséges! Amennyiben Önnek csak 1 fázisú csatlakozása van, úgy ez esetben sajnos csak 2,5kW-ig engedélyeztethet rendszert. Ez minden áramszolgáltatónál érvényes. Rendszerkalkulátorunkat is ennek megfeslően állítottuk be.
2021 február 14.

Jelenleg 1 aktiv látógatónk van.