Napelem modulok

Minőségi napelemek

Kizárólag csak kiválló minőségű monokristályos illetve polikristályos napelemeket forgalmazunk főként hálózatba visszatápláló rendszerekhez. A napelemek minőségirányítás, és termelésfelügyelet mellet kerülnek legyártásra, javarészt magas minőségű híres gyártók nyugateurópai termékeiből: Canadian Solar, JA Solar, LG és QCells.
Az egyes napelemekre gyártónként eltérően, de legalább 10 év teljes körű jótállást, továbbá 10 évre 90%-os, illetve 25 évre 80%-os teljesítménygaranciát biztosít eredeti teljesítményükhöz képest a gyártó.

Az alábbi árak bruttó fogyasztói végárak! Átszámításnál alkalmazott árfolyam: 360 Ft = 1 € (EUR). Áraink az árfolyam függvényében változhatnak. Nagyobb mennyiség rendelésekor kedvezmény!

Napelem modulok

Nettó ár
Bruttó ár
Elérhetőség
115 884 Ft
147 173 Ft
Áraink telephelyünkön történő átvétellel érvényesek!

Napelemek pdf adatlapjai

Fájl
Mérete
Frissítve
407 KB
20.06.30
A dokumentumok megtekintéséhez egy PDF olvasóra van szükség, melyet ingyenesen letölthet a http://get.adobe.com/reader/ címen.

Híreink

A továbbiakban SiG Solar Magyarország Kft mint egyéni vállalkozás, vagyis Erki János E.V. szolgáljuk ki kedves ügyfeleinket, a megszokott csapattal és minőséggel állunk rendelkezésükre!
2020 február 2.

Jelenleg 1 aktiv látógatónk van.